I Love You... What Would I Do?




Happy Saturday afternoon everyone,

in the photo above is 'Because It's You' lyric by Tiffany (Girls Generation) translated in English. One of my favorite tunes in Love Rain sound track. Love Rain is one of my favorite romantic K-Drama about a complicated love. Memang sadis drama nie. Berkali-kali tengok memang berlinang mutiara jernih di pipi. Same with this new post am about to share. Before i started i would love to apologize to my readers kalau ada yang x suka dgn post ini. Even i also don't understand why suddenly i want to share with you all this kinda story. But somehow i do feel that love can be complicated for some people (sedih dgn situasi begini). 

So have anyone here ever had a complicated love situation before? During my teenage years dulu x pernah pula saya terfikir pasal complicated love. That time i only fear that the guy i like might not like me back, like someone else, another girl might like him too, or even have a special girlfriend. But now during my adult years i now realize that those fears won't make us having a complicated love situation. Those were just small matters. If he doesn't like you back or like another girl, you can still work hard to make him change he's mind. If another girl or a friend of yours like the same guy, you can still fight for him in a good way (selagi si jejaka x declare apa2 selagi tu kita boleh usaha. Siapa pandai dia lah yang menangkan?). Even tho the guy you like have a girlfriend, still it is not official (he just have a girlfriend, not that he is married). 

See, all this situations aren't complicated. Boleh diatasi dgn mudah. But have you ever wonder, falling in love with a person with different religion and he/she is not into converting to Islam (there is no way for a muslim to convert into other religion),  a girl falling in love with a guy who is already married and have children's (it is true a muslim man can have more then one wives, but it is also not good for a women to kacau rumah tangga org lain. Think about he's wive and children's), or falling in love with someone with a complicated job career. This are complicated love situations. Memang sedih bila hadapi situasi seperti ini :(  But.......................

I LOVE YOU...............WHAT WOULD I DO?

Inilah soalan yang selalu bermain di hati bila kita hadapi situasi complicated begini. Sometimes hati kecil kita selalu juga bertanya, "Why must we fall if love with a person we can't get?" Sometimes hati kita juga bertanya "Why do we fall in love easily for this kinda of people while there are a lot of people yang x complicated out there waiting for us?" Why????????? 

Well, jalan takdir untuk setiap manusia memang berbeza. Ada manusia yang temui cinta dan jodoh sgt senang. Ada juga yang susah dan complicated. Sometimes when we have a lot of this complicated love experience we also wonder, "Apakah maksud semua ini? Adakah jodoh saya dengan seorg yang complicated atau kita terima jodoh dlm keadaan complicated?" Sigh! 

Sebagai manusia yang lemah, kita juga pasrah jodoh adalah rahsia Allah S.W.T. Kita memang x boleh predict kesuadahan kisah hidup kita and we must be patience and follow the flow. Bak kata"Keep Calm and Carry On"

Dalam hal cinta complicated ini, kita hanya mampu berserah sahaja kepada Allah S.W.T apa yang akan berlaku selepas ini. Jika memang tidak ditakdirkan jodoh dgn org itu, minta lenyapkan perasaan cinta yang ada dlm hati ini. Tetapi andai kata ada jodoh, minta ditemukan semula dan disatukan kemudian hari bila masa tidak lagi complicated. Insya'Allah kalau ada jodoh x kan ke mana. Insya'Allah juga semua kisah akan ada happy endingnya. Aku percaya Allah S.W.T maha pengasih dan penyanyang dan mahukan yang terbaik untuk hamba-NYA.

Sekian, itu sahaja dari saya. Minta maaf kalau ada tersilap kata dan bahasa. Ada rezeki, kita ketemu lagi. 

Wassalam.










Comments

Adsense

Popular Posts