Felixia Yeap & IU (They Look Alike ^_^)

Assalamualaikum W.b.t,

ape cer kawan2? Tinggal 3 hari lagi nak raya mesti semua tengah busy ngan preparation and ada yg sdng dlm perjln'an pulang ke kampung kan?

Ok'lah, tengah ada masa free nie, saya mengambil kesempatan utk share sedikit opinion saya dgn you all semua. Topik kali ini harap2 you all yg minat Felixia Yeap and IU suka lah ^_^

Erm,..... tentu you all semua kenalkan siapa dia Felixia Yeap? That beautiful chinese model who convert to islam last year. Sekarang dah tukar nama Raisya Rania Yeap or a.k.a RaRa. Felixia Yeap is really beautiful. She even look much prettier as an Amoi Berhijab (that is one of her nickname). I'am a fan of Felixia Yeap and a massive follower of her IG and twitter. The story of a playboy model who suddenly convert to muslim and become a true muslimah is very inspiring. Tapi i belum sempat lagi baca biography dia 'Amoi Berhijab'. Really plan to read that book in the future.

To all of you yg minat K-Pop dah tentu kenalkan siapa dia IU? Or her real name Lee Ji Eun. Yup, that pretty South Korean National Yu Dongseng (lil sister) and pop star. IU has star in Producers, You Are The Best Lee Shun Shin, Dream High, and many other K-Dramas. Org dia memang comel sgt. Her stage name IU tu memang sesuai sgt utk dia yg memang dah naturally IU (she doesn't have plastic surgery). Hehehe ^_^

I reckon Felixia Yeap and IU look alike. Both of them has sweet pretty smile, same ayu and look pure. Plus both of them has crystal fair skin.

Ok'lah, that's all i nak share. This one is just my opinion ok in case ada yg x setuju. Have a good day dearies and Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin. Take care ^_^

Ps: Let's share some pics of Felixia Yeap and IU....................

Felixia Yeap










IU








Felixia Yeap & IU


Ps: IU nie sure akan nampak lagi ayu kan kalo berhijab. Sama-sama kita doakan agar suatu hari nanti IU dpt hidayah juga dari Allah S.W.T. Amin.


#FelixiaYeap #RaisyaRaniaYeap #Rara #IU #LeeJiEun #CelebsLookAlike #NeiraFadimaBlogspot

Comments

Post a Comment

Adsense

Popular Posts