The Type Of Guys That I DON'T Like



Salam Wesak day,

seblum nie dah byk kali saya post ngenai ciri2 jejaka idaman ataupun ciri2 jejaka yg saya suka kan. Kali ini saya nak post tang ciri2 jejaka yg saya X SUKA pulak. Ok let's get started..............

1) A guy who thinks they are all that
2) A guy yg budget sumer org suka/syok sgt dgn dia
3) A guy yg suka tunjuk skills depa bila nak ngorat girls (konon hebat sgt la!)
4) A guy who thinks they can get any girl they want easily and treats a girl like a product
5) A guy who shows off his money to impress girls
6) A guy who is to clingy
7) A guy who is not adventures at all
8) A guy yg self righteous and dakwah songsang
9) A guy with a bad mouth
10) A guy yg x terima diri yg seadanya

Whoo...........ada 10 rupanya ciri2 yg saya x suka. Well, every girls have their type and priority. Sometimes guys need to look at themselves too and jgn pikir kami kaum Hawa nie sumer benda boley terima sahaja. 

Ok'lah that's all from this entry. I hope nobody is offended  ^_^

PS: Here's another fact about me............. I'M NOT THE KIND OF GIRL WHO IS EASILY IMPRESS BY MONEY AND HUGE BICEPS!

#GuysThatIDontLike #KaumAdam #FadimaMooneiraBlogspot

Comments

  1. Haha! I pun tak suka jenis Abang sado yg kuat perasan.
    Lg satu I tak suka a guy yg too dependent on woman. Mcm kalau keluar mana2 atau pegi makan ke, suruh perempuan yg bayarkan atau dia hanya bayar utk diri dia je. So not gentleman.
    And satu lg I tak suka a guy kalau nak shopping minta kita layan dia & pilihkan dia baju yg sesuai berjam2, tp bila turn kita nak shopping, dia merungut suruh cepat, pastu buat tak layan & biarkan perempuan sorang2 cari baju.
    That is sooo not gentleman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha!!!!!!! Tahu x pe. Jgn layan guys yg treat girls like a product on a shelf.

      Delete

Post a Comment

Adsense

Popular Posts