Fadima Turns 32




Salam all,

How's your weekend rockin? Tomorrow ada another day lagi kan. Hehehe!!!!!!!!!!!!!!! Cepat jer dah masuk bulan ke-4 of 2018 kan. X lame lagi nak ramadhan dah.

Btw, i just turn 32 years old last week. Hehehe................ baru skrang nak ngaku. Well, what to do........  after celebrate trus busy dgn pelbagai kerja dan hal. Personal and work. Macam mana pun syukur Alhamdulillah, my 32 birthday batch disambut dgn baik bersama bonda dan ayahanda tercinta.  Saya mendoakan semoga my 32 years of age nie diri saya akan lebih diberkati, dimurahkan rezeki terutama dalam kerjaya dan apa jua yg diceburi, and opcuz always grow to be a better person. 

Selain itu, saya juga mengucapkan terima kasih kpd love ones and pals for your wishes and doa via WhatsApp, LINE, Kaokao Talk, Facebook, Instgram, Twitter, etc. Terima kasih juga kpd yg beri birthday present. Really appreciate that ^_^ 

Thank you very much ^_^

Wassalam,

Fadima Mooneira

#My32BirthdayBatch #MyBirthday2018 #FadimaMooneiraIsNow32 #32YearsOld #FadimaMooneiraBlogspot

Comments

Adsense

Popular Posts