Express & Speedy Girls Day Out

Anyeong haseyo ^_^ Sihat sumer?

Nie nak share kit tentang girls day out saya bersama partner in crime saya, Reiko Diana tadi. GDO kali nie adalah GDO yg paling express and speedy skali dlm history. Memang lucu ^_^ 
Keukeu!!!!!!!!!!!


With my partner in crime ^_^ Miss Reiko Diana. Cer korang sumer teka, jari yg buat peace tu jari saya ker jari Reiko?


Yep, kami sempat berjumpa, berborak, and have lite yam cha together. Tapi masanya singkat sgt. Rasa nyer lebih kurang half and hour kot. Betul x Reiko? Hehehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!! Asal nyer memang kami nak lepak together. But what to do..............keadaan x mengizinkan. So paham2 jer la. 


Tqvm Reiko kerana sudi juga jumpa saya. Love you loads dearie ^_^


Walaupun masanya singkat tetapi pada saya ianya agak berharga. Sebab nyer Reiko dok JB. So bukan senang nak jumpa dia selalu kan. So bersyukurlah Allah S.W.T beri juga pluang utk kita berjumpa walaupun masanya singkat sahaja. And it was fun lol. Sempat juga kami berborak sal beberapa perkara yg berkaitan dgn hal personal, issue2 semasa, and discuss on our next adventure plan. Insya'Allah babe, tiada aral kita travel together lagi next year. Hidup kenalah enjoy kan. Hehehe!!!!!!!!!!!!!!!!

Ape lagi? Itu jer la buat post nie.

Anyeongi jumuseyo ^_^ 

Comments

Adsense

Popular Posts