Maddie's Birthday

Birthday gal, Maddie (23.12.1986)

Tanggal 23.12. 1986 (30 tahun yg lalu), seorg sahabat dilahirkan. Semalam, kami menyambut hari kelahiran my Best Friend Forever, Miss Siti Madihah Ahmad Mahir @ Maddie di Serabei, Ayer 8, Putrajaya.

We did not have a big party. Just small gathering with my angels. Tapi x sumer pun group angels kami yg dpt menghadirkan diri. Masing2 ada hal masing2. Totally understand. Syukur Alhamdulillah, Noor Fadilah @ Fadet dapat hadirkan diri dengan bertemankan Puteri kecilnya, Baby Iffah, dan anak saudaranya, Lil Mia (Comel ^_^). Syukur Alhamdulillah sambutan birthday Maddie dpt dilaksanakan dgn baik. We had an awesome moment together. Itu yg penting ^_^

Maddie is one of my earliest BFF. We been friends since we were 7 years old. Maddie is nice, cute, lovely, smart, a loving loyal friend. I love her so much. 

Syukur Alhamdulillah Allah S.W.T temukan saya berkawan dengan Maddie. Syukur Alhamdulillah sampai ke sekarang kami masih berkawan rapat dan kami juga kerja di tempat yang same. Syukur Alhamdulillah, Maddie adalah salah satu pinjaman terbaik Allah S.W.T beri kat saya.

Maddie, Happy 30th Birthday. May Allah S.W.T bless you always. Semoga hidup you lepas ini lebih diberkati, dimurahkan rezeki, dan dipercepatkan jodoh dan juga ditemukan jodoh dgn lelaki yg terbaik utk you yg sgt you cintai dan juga cintakan you. Saya juga mendoakan semoga friendship kita diberkati dan kekal ke jannah. Insya'Allah kaulah sahabat di dunia, dan kau juga akan jadi sahabat ku diakhirat dan syurga kelak. Aamiin.

Ok, let's share some piccaz.......................


Senjakala di Ayer 8. So beautiful watching the sunset


Dinner at Serabei ^_^

Syukur Alhamdulillah. So happy looking at Baby Iffah dah makin besar, sihat, and comel. 7 bulan dah baby.


Tqvm to the owner of Serabei for giving Maddie this Serabei desert sbg pengganti cake. It was awesome ^_^

Us against the world!!!!!!!!!!!!! After dinner. Lawa kan Masjid Besi at night.


Lil Mia, Me, and Maddie ^_^


Look how beautiful Putrajaya is at night

Wassalam ^_^

PS: Insya'Allah either this year juga or next year saya akan post a review on Serabei Restaurant and also a testimonial for my 6 lovely angels. So nantikan ^_^



Comments

  1. Enjoy this time..fibally dapat gak spend time with u n besday girl..hehw..

    ReplyDelete
  2. Insya'Allah kalo kesempatan kita meet up lagi.

    ReplyDelete
  3. Eppy Burfday DiHaH! Aku pun dah lame x jumpa yawl sumer. Klu free lets meet up beb. Btw, aku agree dgn Hezli. Blog neh makin cantik beb. Keep on da good work. Keep on blogging since its ur hobby.

    ReplyDelete
  4. Tqvm for your compliment Lina. Do invite your friends to my blog ya. Btw, Insya'Allah kalo kita sesama free let's meet up.

    ReplyDelete

Post a Comment

Adsense

Popular Posts