Citer Coffee Shop!

Masing-masing ada masalah sendiri
masalah dunia, masalah peribadi
luahkan jangan simpan dalam hati
boleh cerita di kedai kopi



Cerita kedai kopi
cerita kedai kopi
tiada hakim tiada saksi
cerita sensasi di kedai kopi 


Huhuh................ 2 paragraph kat tu is 2 of the verse in Cerita Kedai Kopi by Malique and Salam. Lagu hip hop yg popular mase kini. Slalu kuar kat Era and Hot FM tu. That song menciter and mengcritique tentang the society nowdays and the entertainment world. Well, nowdays dah jadi macam culture pun among Malaysian society pegi lpak kat coffee shop to chit chat and gossip. Heheh! :P. Even me and my friends all do it lol. But the purpose i compose this pose is not to ulas the lyrics of this song or bciter about what me and my friends citer kat Starbucks or Coffee Bean. I just nak share with korang sumer about what i've read in the papers, mags, and online gossip about futbollers baru2 nie..........

Kadang2 bile free i slalu gak bukak website BBC Sports, The Sun, News Of The World, and other sports page. Macam2 gossip yg plik2 la kuar tentang hero2 bola nie sumer.  Last week ade la citer tentang sorang hero futbol Portugal nie name nyer RAHSIA!............kate nyer dia dpt baby boy dgn seorg  American women yg dia pnah ade one night stand. Tapi dia dgn that women x pnah ade hubungan cinta. 2 days later pulak kuar speculation that dia upah surrogate mother to have he's baby. Kate nyer dia dah lame plan for this to happen. Dlm bio dia pun ade mention yg dia nak anak before kawen. Tapi x kesah dpt anak ngan sesape. X cinta pun x pe. Hush! Plik sungguh manusia skrang nie. Tapi nak buat camne.......... lain2 people have different ways of thinking. Its just that i think its weird.


Gossip2 lain pulak,..........ade la member kpd hero yg baru jer kite soksek sal dia tu. Citer mamat nie pulak dia tengah frust ngan bad performance dia mase World Cup baru2 nie. Kate dia media kat negare dia tlalu hype sgt. Sampai dia x boley put he's head in the game. Ush! Biase la kalo dah famous that is the price yg perlu dibayar la. Kesian jugak. Lpas tu team mate2 kpd mamat nie lak ade macam citer ngan wags diaorg. However, i think kite x perlu citer la hal2 nie sgt. Biase la sumer manusia ade macam masalah. Hidup nie mesti jer ade dugaan and cabaran. Anggap jer la sbg ujian yg diberi and tabah kan hati. Take care mates. ^_^



Comments

Adsense

Popular Posts